top of page

Wanneer u reserveert in ons gastenverblijf gaat u automatisch akkoord met onze huisregels, de onderstaande regels zijn voor de goede orde in ons verblijf​:

 1. De kamer dient tijdig en netjes verlaten te worden.

 2. Al de reservaties worden per e-mail of telefonisch gedaan en worden per e-mail bevestigd, er wordt steeds een voorschot gevraagd van 50 euro.

 3. Consumpties zijn bij ons te verkrijgen; het is niet toegelaten eigen drank en/of eetwaren in ons verblijf mee te brengen.

 4. Voor de brandveiligheid zijn kaarsen, theelichtjes of andere items, waarbij vonken of vuur gebruikt worden, absoluut verboden.

 5. We vragen u de rust van de andere klanten in onze gastenkamers te respecteren.

 6. Instellingen van de jacuzzi in de Grand luxe kamer en de geprogrammeerde voorkeursinstellingen van radio, TV, DVD, infrarood en airo worden niet gewijzigd door de klant.

 7. Bij verlies van de afstandsbediening van de TV, DVD of airco wordt u een verlieskost van 100 euro aangerekend.

 8. Drugs en andere verdovende middelen zijn ten strengste verboden.

 9. Het gastenverblijf Noord-zuid kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor ongevallen, lichamelijke en/of materiële schade, verlies van goederen of foutief gebruik van onze accomodatie. Het gastenverblijf Noord-zuid zal dus nooit in gebreke kunnen gesteld worden.

 10. Bij annulatie dient men 72 uur op voorhand te verwittigen, voorschotten worden niet terugbetaald.

 11. Wanneer er schade wordt aangebracht aan ons complex, of dingen worden ontvreemd, zullen de kosten van de herstelling, reiniging of vervanging integraal doorgerekend worden. Bij vaststelling van diefstal zal de politie onmiddellijk worden ingeschakeld.

 12. In de Grand luxe kamer vragen we om hygiënische redenen u eerst te douchen alvorens gebruik te maken van een infraroodbeurt of onze jacuzzi.

 13. In de Grand luxe kamer is het verplicht om een handdoek onder u te leggen wanneer u gebruik maakt van een infraroodbeurt of van onze relaxruimte.

 14. In de Grand luxe kamer is het niet toegestaan om producten toe te voegen aan onze jacuzzi.

 15. In de Grand luxe kamer vragen we u om gebruik te maken van de aangeboden badslippers.

bottom of page